Startbuddy wordt mogelijk gemaakt door de steun van onze partners. Elk bieden ze vanuit hun eigen expertise ondersteuning aan startende ondernemers of ondernemers die hun startup wensen op te schalen. Ze voorzien ons platform van relevante informatie, beantwoorden jouw vragen op maat en nemen een actieve rol op in onze community.

Partner worden?

Twee type partnerships

De partners hieronder vermeld zijn onze exclusieve partners. Zij leveren content voor ons helpcenter, worden vermeld in onze communicatie en ontvangen rechtstreeks vragen uit onze community. Deze partners tekenen in voor één jaar en betalen daarvoor een ledenbijdrage.

Als dienstverlener voor starters kan u ook, geheel vrijblijvend en gratis een actieve rol spelen in onze community door vragen van onze leden te beantwoorden, tips & inzichten te geven of bv. uw evenement, opleiding of begeleidingstrajecten te promoten in de daarvoor voorziene sectie.

Ook geïnteresseerd om partner te worden? Stuur ons een mailtje op hello@startbuddy.be en we bezorgen jou meer informatie.

Onze partners

Authority is een performance marketing bureau gespecialiseerd in rendabele groeicreatie voor KMO en start-ups.
www.authority.biz
info@authority.biz
Bekijk alle artikelen van Authority
iStart regelt al de formaliteiten die nodig zijn bij het starten van een onderneming. Dien je aanvraag in minder dan 5 minuten in via ons online dashboard.
www.istart.be
info@istart.be
Bekijk alle artikelen van iStart
Willux.be is een Managed Service Provider (MSP). Dit betekent dat we onze expertise en diensten afgestemd hebben op organisaties dewelke op zoek zijn naar een professionele partner voor het gedeeltelijk of integraal uitbesteden van hun IT behoeften.
willux.be
info@willux.be
Bekijk alle artikelen van Willux
Valckenier is jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, doe je het liefst met de glimlach. Move with a smile!
www.valckenier.be
info@valckenier.be
Bekijk alle artikelen van Valckenier
Bij Brand New Office vindt u alles voor de inrichting van uw kantoor. U kan bij ons terecht voor zowel als leverancier van kantoormeubelen als advies over uw kantoorinrichting. We zijn als het ware uw groothandel in kantoorbenodigdheden.
www.brandnewoffice.be
service@brandnewoffice.be
Bekijk alle artikelen van Brand New Office
Als sociaal verzekeringsfond werkt Avixi doorgedreven digitaal maar met een menselijk gezicht en in een begrijpelijke taal. Onze klanten kunnen zich dus focussen op wat voor hen belangrijk is: de opstart en de uitbouw van hun zaak.
www.avixi.be
info@avixi.be
Bekijk alle artikelen van Avixi
GIGHOUSE is een digitaal matchingplatform tussen bedrijven én freelancers gespecialiseerd in Human Resources,Digital& Design, Marketing & Communications, Administration, Finance en IT.
www.gighouse.be
info@gighouse.be
Bekijk alle artikelen van Gighouse