Vanaf wanneer is een vennootschap interessanter dan een eenmanszaak als starter?

iStart
iStart Expert

Verschillende redenen om aan de slag te gaan onder de vorm van een vennootschap zijn de beperkte aansprakelijkheid, er zijn meerdere personen die de zaak willen opstarten, fiscale optimalisatie enz.

Of het interessant is of niet om een vennootschap op te richten is geen zwart wit-verhaal. Er bestaan tal van complexe regels die vooral fiscaal getint zijn.

Het zal vooral afhangen van je omzet die bepaalt of het interessant is om een vennootschap op te richten of niet. Dit zal geval per geval dienen bekeken te worden met een expert zodat de meest voordelige fiscale situatie kan worden uitgewerkt. De tarieven in de vennootschapsbelasting zijn voordeliger.

Doe hier de test van iStart en ontdek of een vennootschap voor jou interessant is!

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van iStart en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityiStart regelt al de formaliteiten die nodig zijn bij het starten van een onderneming. Dien je aanvraag in minder dan 5 minuten in via ons online dashboard.
www.istart.be
info@istart.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.