Wat zijn de totale kosten van het leasen van een wagen als starter?

Valckenier
Valckenier Expert

Als je een financiële leasing aanschaft, moet je rekening houden met de maandelijkse aflossing, maar ook het onderhoud, de reparaties, de banden, de verzekering, de taksen. Je kan ook een totaalpakket bij de merkdealer nemen met een onderhoudscontract, een set winterbanden, de verzekering en het totaalbedrag financieren. Dan is je maandaflossing een totaalkost (buiten brandstof of elektriciteit).


Als je een operationele leasing neemt, betaal je een vaste prijs per maand met alles inbegrepen (behalve brandstof en elektriciteit). Je moet wel rekening houden met het aantal kilometers die afgesproken zijn, want extra kilometers hebben uiteraard een kost. De staat van de wagen aan het einde van het contract moet ook goed zijn om geen onverwachte herstellingskosten te moeten betalen.

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van Valckenier en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityValckenier is jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, doe je het liefst met de glimlach. Move with a smile!
www.valckenier.be
info@valckenier.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.