Hoe werkt het om als starter zakelijk een auto te leasen?

Valckenier
Valckenier Expert

Leasen is een breed concept. Er is een onderscheid tussen financiële leasing en operationele leasing. Beide kan je bij een merkdealer afsluiten. De financiële leasing kan je ook bij je bank afsluiten en de operationele leasing bij een leasingmaatschappij. De grootste verschillen tussen de twee leasingformules zijn:

  • Dat je eigenaar bent van het voertuig bij een financiële leasing en huurder bij een operationele leasing.
  • Dat je zelf een voertuig moet kopen, verzekeren en laten onderhouden voor een financiële leasing (bij de leasing maatschappij is het een totaalpakket met voertuig + onderhoud, verzekering, taksen, etc.) en dat de wagen op uw balans staat in een financiële leasing (het wordt dus afgeschreven) en als kost bij een operationele leasing.

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van Valckenier en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityValckenier is jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, doe je het liefst met de glimlach. Move with a smile!
www.valckenier.be
info@valckenier.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.