Welke bedrijfswagen is interessant voor mij als starter?

Valckenier
Valckenier Expert

Hiervoor moet je eerst weten welke wagen best past bij je activiteit. Er is een groot verschil tussen een loodgieter die waarschijnlijk een bestelwagen nodig zal hebben en een huisarts die zich met een comfortabele personenwagen wil verplaatsen. Op basis van je activiteit en je businessplan, kan je je informeren over welke type wagen het beste bij jou en je activiteit past. Uiteraard moet je ook voorzichtig zijn en geen bedrijfswagen kiezen die mogelijks te hoge kosten met zich meebrengt. Een mooie auto hebben is gunstig voor je statuut, maar mag de financiële gezondheid van je vennootschap niet in gevaar brengen.

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van Valckenier en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityValckenier is jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, doe je het liefst met de glimlach. Move with a smile!
www.valckenier.be
info@valckenier.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.