Wat kost een bedrijfswagen voor mij als starter?

Valckenier
Valckenier Expert

De kost van een bedrijfswagen hangt af van verschillende factoren, zoals de kost van de wagen, de bijkomende taksen, de verzekering, het onderhoud en de reparaties, brandstofkosten en/of elektriciteitskosten. Je kan de wagen kopen met of zonder financiering (financiële leasing of renting) of leasen (operationele leasing). Afhankelijk van het gekozen financieringssysteem zal je deze kosten apart betalen of zullen ze inbegrepen zijn in een maandelijkse kost.


Afhankelijk van de prijs van de wagen, het brandstoftype en de CO2 emissies, zullen bepaalde kosten van de wagen voor een deel aftrekbaar zijn. De fiscaliteit op wagens en brandstofkosten is aan het evolueren. Het is belangrijk om bij je merkdealer of je boekhouder/fiscalist goed te informeren hoe de situatie in de huidige markt is, maar ook hoe deze zal evolueren in de komende maanden/jaren.

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van Valckenier en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityValckenier is jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, doe je het liefst met de glimlach. Move with a smile!
www.valckenier.be
info@valckenier.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.