Waarom is ergonomie belangrijk in mijn kantoor als starter?

Brand New Office
Brand New Office Expert

Op kantoor staan rugklachten en nekklachten hoog in het lijstje met werkgerelateerde medische problemen. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat rugklachten maar liefst 88% van alle beroepsgerelateerde lichamelijke ongemakken uitmaken. Negen op de tien beroepsziekten zijn op de een of andere manier gerelateerd aan spier- en skeletaandoeningen, met vooral een focus op de rug, nek, schouders en polsen. Bij zittende beroepen waarbij veel tijd achter een computerscherm doorgebracht wordt, zijn voornamelijk een verkeerde zithouding of slecht kantoormeubilair de grote boosdoeners.

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van Brand New Office en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityBij Brand New Office vindt u alles voor de inrichting van uw kantoor. U kan bij ons terecht voor zowel als leverancier van kantoormeubelen als advies over uw kantoorinrichting. We zijn als het ware uw groothandel in kantoorbenodigdheden.
www.brandnewoffice.be
info@brandnewoffice.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.