Is een bureaustoel aftrekbaar voor mij als starter?

Brand New Office
Brand New Office Expert

Twee voorbeelden aan de hand van veelgestelde vragen

  1. Ik heb een bureaustoel gekocht voor in mijn werkruimte. Zijn deze kosten aftrekbaar?  “Een bureaustoel wordt gezien als algemeen middel en behoort tot de inrichting. Of de kosten aftrekbaar zijn, hangt dus af van waar de bureaustoel staat. Als hij in een zelfstandige werkruimte staat en deze werkruimte voldoende gebruikt wordt, zijn de kosten aftrekbaar.”
  2. Ik ben architect. Zijn de kosten voor mijn tekentafel aftrekbaar? “Ja, een tekentafel behoort tot je bedrijfsmiddelen. Zonder tekentafel kun jij als architect je werk niet doen.”

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van Brand New Office en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityBij Brand New Office vindt u alles voor de inrichting van uw kantoor. U kan bij ons terecht voor zowel als leverancier van kantoormeubelen als advies over uw kantoorinrichting. We zijn als het ware uw groothandel in kantoorbenodigdheden.
www.brandnewoffice.be
info@brandnewoffice.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.