Moet ik als starter kiezen voor een zit of sta bureau?

Brand New Office
Brand New Office Expert

Er zijn verschillende gezondheidsvoordelen van staan ​​in plaats van zitten. Een werknemer die acht uur per dag zit, heeft een hoger risico op het ontwikkelen van bepaalde vormen van kanker, hartaandoeningen en diabetes type 2. Het risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 is bijna twee keer zo hoog als je gedurende de dag langdurig zit.

 

Je verbrandt meer calorieën door te staan, maar het zijn er niet zoveel als je zou denken. Een volwassene verbrandt 0,15 extra calorieën per minuut door te staan ​​in plaats van te zitten. Dus als iemand van 70 kg zes uur per dag staat, verbrandt hij 54 calorieën extra dan wanneer hij zou zitten.

 

Zitten legt meer druk op je onderrug dan staan. Een kleine studie in 2018 wees uit dat mensen die een zit-sta-bureau gingen gebruiken en counseling om hun zittende gedrag te verbeteren, een vermindering van 50% van lage rugpijn ervaarden.

 

Het gebruik van een sta-bureau voorkomt dat je langdurig zit. Het belangrijkste medische voordeel van een sta-bureau is dat je de hele dag kan wisselen tussen zitten en staan.

Het is ook waarschijnlijker dat je meer beweegt als je al staat.

 

Als je voor het eerst een sta-bureau gebruikt, sta dan niet de hele dag. Geef je lichaam de tijd om te wennen aan het staan ​​door te beginnen met een paar keer per dag 30 minuten staan.

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van Brand New Office en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityBij Brand New Office vindt u alles voor de inrichting van uw kantoor. U kan bij ons terecht voor zowel als leverancier van kantoormeubelen als advies over uw kantoorinrichting. We zijn als het ware uw groothandel in kantoorbenodigdheden.
www.brandnewoffice.be
info@brandnewoffice.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.