Waar kan ik als starter het beste mijn bureau plaatsen?

Brand New Office
Brand New Office Expert

Wanneer je jouw bureau instelt, is de plaatsing ervan van belang, omdat dit zowel jouw productiviteit als jouw focus kan beïnvloeden. Sommige mensen zich bijvoorbeeld geïsoleerd voelen als ze de hele dag tegenover een muur zitten.

 

Je dient ook rekening te houden met achtergrondgeluiden van zowel binnen als buiten.  Je plaatst je bureau ook best niet in de buurt van overmatige warmte- of koude bronnen.

 

Ongeacht de grootte of vorm van jouw bureau, is het belangrijk om het zo dicht mogelijk bij een bron van natuurlijk licht te plaatsen. Sommige mensen houden ervan om naar een raam te kijken, terwijl anderen afgeleid worden en het bureau liever loodrecht op het raam plaatsen. Plaats je bureau niet van het raam af, tenzij u raambekleding heeft die de schittering van de zon kan blokkeren, anders kan je jouw scherm niet zien. Een andere mogelijkheid om verblinding te verminderen, is een verstelbaar verduisterend rolgordijn.

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van Brand New Office en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityBij Brand New Office vindt u alles voor de inrichting van uw kantoor. U kan bij ons terecht voor zowel als leverancier van kantoormeubelen als advies over uw kantoorinrichting. We zijn als het ware uw groothandel in kantoorbenodigdheden.
www.brandnewoffice.be
info@brandnewoffice.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.