Hoe kan ik mijn kantoor duurzamer maken als starter?

Brand New Office
Brand New Office Expert

Al onze merken zijn Europese fabrikanten en investeren in groenere technologieën en zonne-energie en optimaliseren transport om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Voor onze producten gebruiken we alleen natuurlijke, gerecyclede of recyclebare materialen. De milieuproductverklaring is het overzicht van het product volgens de principes die zijn uiteengezet in EN ISO 14025 en 14040 en geeft informatie over de milieu-impact van de levenscyclus van het product. Momenteel zijn de EPD-kaarten voorzien van alle Ogi-bureaus en vergadertafels. De overige producten worden achtereenvolgens getest en toegevoegd.

 • Certificaten van de .mdd producten:
  • Milieuproductverklaring Type III ITB nr. 267/2021. Vergadertafels;
  • Milieuproductverklaring Type III ITB nr. 266/2021. Bureaus;
  • EN ISO 9001:2015 en PL ISO 9001:2015;
  • EN ISO 140001:2015;
  • PN-N-18001:2004

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van Brand New Office en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityBij Brand New Office vindt u alles voor de inrichting van uw kantoor. U kan bij ons terecht voor zowel als leverancier van kantoormeubelen als advies over uw kantoorinrichting. We zijn als het ware uw groothandel in kantoorbenodigdheden.
www.brandnewoffice.be
info@brandnewoffice.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.