Hoe kan ik mijn kantoor inrichten als starter?

Brand New Office
Brand New Office Expert

Begin met een basisminimum aan meubilair en uitrusting en kies voor een standaard bureau (al dan niet verstelbaar in hoogte), met verstelbare bureaustoel waarop je makkelijk 8u kan zitten. Een L-vormig bureau kan beter zijn voor het gebruik van een pc.

 

Plan je kantoorindeling voor efficiënt werken en organiseer het kantoor daarbij om de tijdverspilling te minimaliseren, zodat je niet nodeloos heen en weer dient te lopen. Als je medewerkers hebt, plaats personen die samenwerken dan dicht bij elkaar aan werkeilanden.

 

Berg veelgebruikte apparatuur en bestanden binnen handbereik op in opbergkasten, schuifdeurkasten, ladeblokken, …

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van Brand New Office en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityBij Brand New Office vindt u alles voor de inrichting van uw kantoor. U kan bij ons terecht voor zowel als leverancier van kantoormeubelen als advies over uw kantoorinrichting. We zijn als het ware uw groothandel in kantoorbenodigdheden.
www.brandnewoffice.be
info@brandnewoffice.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.