Is een ondernemingsnummer hetzelfde als een BTW-nummer?

Avixi
Avixi Expert

De termen btw-nummer en ondernemingsnummer worden vaak door elkaar gebruikt. Dit is logisch omdat het eigenlijk hetzelfde nummer is. Maar je kan alleen maar van een btw-nummer spreken als je ondernemingsnummer ook geactiveerd werd als btw-nummer bij de btw-administratie.  Het btw-nummer bestaat uit je ondernemingsnummer, met “BTW BE” ervoor. Bijvoorbeeld: BTW BE 0123 456 789.   Op eenvoudig verzoek brengt het
het ondernemingsloket van avixi (Eunomia) dit voor jou in orde bij de inschrijving van je ondernemingsnummer in de KBO (Kruispuntbank voor ondernemingen).

Een specifieke vraag over dit thema?

Heb je een specifieke vraag over dit thema of wil je gewoon meer informatie? Stel vrijblijvend uw vraag aan de experten van Avixi en ontvang binnen de 24h een eerste advies.
Stel hier uw vraag aan deze expert ... of raadpleeg onze communityAls sociaal verzekeringsfond werkt Avixi doorgedreven digitaal maar met een menselijk gezicht en in een begrijpelijke taal. Onze klanten kunnen zich dus focussen op wat voor hen belangrijk is: de opstart en de uitbouw van hun zaak.
www.avixi.be
info@avixi.be
Deel dit artikel met jouw netwerk

Was dit artikel nuttig?Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.